Kan jag skapa ett eget mail och klistra in länken till frågeformuläret?

Vill du skriva ett eget mail till referensen, men ändå använda Refapp för att referensen ska svara på formuläret ​kan du skapa ett mail från din mailklient och använda en länk som leder till frågeformuläret.

Inne på kandidatens profil klickar du på Mer-ikonen på referenskorten och väljer alternativet  Kopiera webbadress för frågor. Klistra sedan in länken direkt i mailet du själv skrivit till referensen.