Hvordan opretter jeg et nyt projekt i Refapp?

Trin for trin i oprettelsen af et nyt projekt i Refapp.

1. Opret et nyt projekt

På Refapps startside skal du klikke på "Opret nyt projekt".

2. Titel og afsender:

Vælg den type projekt, du ønsker at oprette. Indtast stillingstitlen og eventuelt kundens navn.

Du kan tilpasse kommunikationen til kandidater og referencer ved at vælge, om du vil skjule kundens navn og/eller stillingstitlen. Hvis din virksomhed bruger flere brands, skal du vælge, hvilket der skal bruges i projektet, i forhåndsvisningen til højre.

3. Vælg spørgeskema:

I sektionen "Spørgeskema" skal du vælge det/de spørgeskemaer, du vil bruge i projektet. Du kan tilføje flere spørgeskemaer på forskellige sprog ved at klikke på "+Tilføj". Klik på "Forhåndsvis" for at se spørgsmålene i det valgte spørgeskema. Klik på "Rediger" for at foretage ændringer i det valgte spørgeskema.

Anmod om detaljer om relation fra kandidater og referencepersoner - Nå dette er aktiveret, opfordres kandidater til at medtage detaljer im deres faglige relation til de enkelte indtastede referncer, og referencer opfordres til at bekræfte eller rette/supplere denne information i spørgeskemæt.

4. Kandidatkommunikation:

I sektionen Kommunikation med kandidater skal du angive, hvordan du vil kommunikere med kandidaterne (e-mail, SMS eller begge dele). Du kan angive indstillinger, hvornår du ønsker svar fra kandidaterne (f.eks. 3 referencer, 3 dages svarfrist). I tekstfeltet "Yderligere oplysninger til kandidater i projektet" kan du indtaste en besked, der sendes til kandidaterne, når du anmoder om referencer. Du kan aktivere Refapp Automatik til automatisk at anmode om referencer, når en kandidat tilføjes til projektet.

I tekstfeltet Supplerende oplysninger til kandidater i projektet kan du indtaste en besked, der sendes til kandidater, når du anmoder om referencer.

Du kan aktivere Refapp Automatik for at automatisk anmode om referencer, når en kandidat føjes til projektet.

5. Referenskommunikation

I sektionen Kommunikation med referencer skal du angive, hvordan du vil kommunikere med referencer (e-mail, SMS eller begge dele).

I tekstfeltet Supplerende oplysninger til referencer i projektet kan du indtaste yderligere oplysninger.

Du kan aktivere Refapp Automatik for at automatisk sende referenceanmodninger, når en reference føjes til projektet.

6. Sikkerhed og integritet

I sektionen "Sikkerhed og integritet" skal du angive, hvilken type verifikation referencer kan vælge i referenceanmodningen.

I sektionen "Interne noter" kan du indtaste interne oplysninger.

7. Tilføj kandidat og reference:

Hvis du har valgt at aktivere Refapp Automatik til automatiskt at sende en anmodning til kandidaten om at angive deres referencer, vil du derefter, når du klikker på Tilføj kandidat, blive bedt om at angive kandidatens mobilnummer eller e-mailadresse, så Refapp kan sende en automatisk anmodning, når du klikker på Tilføj. Hvis du ikke ønsker at sende en automatisk anmodning på det tidspunkt, klikker du i stedet på Tilføj uden automatik.

Hvis du har valgt at aktivere Refapp Automatik til automatiskt at sende en referenceanmodning, når en reference tilføjes til projektet, vil du derefter, når du klikker på Tilføj reference, blive bedt om at angive referencens mobilnummer eller e-mailadresse, så Refapp kan sende spørgeskemaet automatiskt, når du klikker på Tilføj. Hvis du ikke ønsker at sende referenceanmodningen automatiskt på det tidspunkt, klikker du i stedet på Tilføj uden automatik.